GLIX – A céges esemény és rendezvény fotózás szakértője

​ Két évtized és több millió expozícióval a hátunk mögött professzionális csapatunk pontosan tudja, hogyan kell a céges rendezvényt, konferenciát, protokoll, csapatépítő eseményt megörökíteni. Nem hiszünk a svájci bicskákban, ha fotográfiáról van szó: manapság a fotográfusok specializálódnak egyes területekre.

Mire figyeljen, ha rendezvényfotóst keres?

Összeszedtük a legfontosabb ismérveit a rendezvény és esemény fotózásnak. Legyen körültekintő, hiszen a mint minden területen, itt is talál a jó szakemberek mellett kóklereket. A fotózás is lassan olyan, mint a foci: látszólag mindenki ért hozzá, de az elszalasztott pillanatokat senki nem hozza vissza. A GLIX fotós hálózata garancia arra, hogy szakembereink rendezvényfotózásban jártasak, a magas szakmai sztenderdek szerint végzik munkájukat. Kérje ajánlatunkat, vagy válasszon tehát körültekintően!

A jó rendezvényfotós szinte észrevétlen

Legyen szó céges rendezvényről, protokoll eseményről, díjátadóról, sporteseményről, vsgy koncertről, a jó rendezvényfotós diszkréten végzi a munkáját, de mindig a kellő pillanatban kellő helyen van. A profi eseményfotósaink a munka előtt egyeztetnek a megrendelővel, hogy alakul a rendezvény forgatókönyve és melyek az esemény kulcs momentumai. Így megfelelő perspektívából tudja megörökíteni a legkisebb feltűnés mellett ezeket a legfontosabb pillanatokat.

A profi felszerelés fontos

Kollégáink olyan felszereléssel dolgoznak, amely megfelel a kor követelményeinek. A csúcs gépek helyt állnak extrém rossz fényviszonyok mellett is, a nehezebben hozzáférhető helyszínek, speciális perspektíva sem jelentenek akadályt, hiszen fotósaink a profi gépváz mellett fényerős optikasorral rendelkeznek. Persze a jó fotó elsődleges záloga a fotós szeme, ezért gondoskodunk arról, hogy az sose maradjon otthon!

AJÁNLATOT KÉREK A GLIXTŐL>>

ESY-006645616 - © - Wavebreak Media © Wavebreak Media
GLIX-013-ESY-006645616 – Wavebreak Media/ www.glix.hu

Az utómunka elengedhetetlen

Utómunka és ellenőrzés nélkül sosem adunk ki a kezünkből fotót, ezt kívánja a belső igényesség, amivel feladatainkat ellátjuk, és erről tanúskodik több tucat megrendelő is. Ezért mennyiségtől függően a leadás ideje is változhat, hiszen a nyersanyagból mindíg kihozzuk a legtöbbet. Egy eseményen több száz, de akár ezer kép is készülhet, ezek válogatása, utómunkája időrabló feladat. Ha Önnek akár a rendezvény alatt, akár az eseményt követően azonnal szüksége van képekre pl. közösségi média kommunikációhoz, a helyszínen megoldjuk a kiválasztott képek uómunkázását és átméretezését, igénytől függően.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT IDE KATTINTVA>>

Miért bízza a GLIX-re a fotózást?

  • Mert válogatott szakembergárdánk a garancia arra, hogy jó képek szülessenek
  • Nagyobb eseményekre, céges partikra akár több fotóst is tudunk küldeni.
  • A földrajzilag legközelebb lévő kollégánkat küldjük, így az esetek többségében nincs kiszállási díj
  • Ha 1 órás fotózást rendel, csak 1 órát fizet
  • Rövid, akár 2 órás határidővel vállaljuk a fotózást
  • Egyedi igényeket is szívesen teljesítünk

MEGGYŐZTEK! TOVÁBB AZ AJÁNLATKÉRÉSHEZ>>

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük