Portrait of smiling business people Lucky Business

GLIX – A céges esemény és rendezvény fotózás szakértője

​ Több millió expozícióval a hátunk, mögött professzionális csapatunk pontosan tudja, hogyan kell a céges rendezvényt, konferenciát, protokoll eseményt megörökíteni. Nem hiszünk a svájcibicskákban, ha fotográfiáról van szó: manapság a fotográfusok specializálódnak egyes területekre. Szakértelmünk a biztosíték arra, hogy a munkára legalkalmasabb kollégát küldjük, aki ráadásul földrajzilag is közel van a rendezvény, vagy esemény helyszínéhez. Országos fotós hálózatunk lehetővé teszi a gyors reagálást, nem ijedünk meg a rövid határidőtől sem! Nagyobb eseményekre, céges partikra akár több fotóst is tudunk küldeni. Így garantáljuk, hogy a rendezvény minden meghatározó pillanatát megörökítjük!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT IDE KATTINTVA>>

Profi felszerelés

Kollégáink olyan felszereléssel dolgoznak, amely megfelel a kor követelményeinek, ezért a rosszab b fényviszonyok, nehezebben hozzáférhető helyszínek sem jelentenek akadályt. Persze a jó fotó elsődleges záloga a fotós szeme, ezért gondoskodunk arról, hogy az sose maradjon otthon!

Utómunka

Utómunka és ellenőrzés nélkül sosem adunk ki a kezünkből fotót, ezt kívánja a belső igényesség, amivel feladatainkat ellátjuk, és erről tanúskodik több tucat megrendelő is. Ezért mennyiségtől függően a leadás ideje is változhat, hiszen a nyersanyagból mindíg kihozzuk a legtöbbet.

AJÁNLATOT KÉREK A GLIXTŐL>>

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük