GLIX PLATINUM – Tűnj ki a tucatból!

A legtöbb vállalat szeretne kitűnni a tömegből és egyedi stockfotókat használni a kommunikációjuk során. Sajnos mégis sokszor megesik, hogy a hasonló tevékenységet végző vállalatok, ugyanazokat a képeket használják, így a fogyasztók nehezen különböztetik meg őket egymástól.

A GLIX Fotóügynökség új Platinum kollekciója lehetőséget biztosít, hogy a legmodernebb fotós trendeknek megfelelő képeket használd a kommunikációd során. Elérhető áron kínáljuk az újszerű látásmódot, amivel a te kommunikációd is kitűnhet a tömegből.Emellett rugalmas licenc lehetőségeket kínálunk, így lehetőséged van teljes körű vagy egyedi igényeid szerinti licencre is.

Ha az agyon használtak helyett, friss fotókat szeretnél használni, nézd meg a GLIX Platinum kínálatát. A kreatív fotók kategóriában keresve valóban egyedi felvételeket találsz legyen szó tájak, emberek, ételek, sport,szépség , retro, vagy akárultramodernfotókról.

Minek vennél 20 képet, ha neked csak egy kell? Miért kötnéd le kreativitásodat egy kollekcióval? A GLIX Platinum kínálatából vehetsz akár csak egy képet, vagy az igényeidnek megfelelő konstrukció kialakításával segítünk neked, hogy csak azért fizess, amit valóban fel is használsz. Alkalmazkodunk aktuális projektedhez, segítünk a keresésben is és személyre szabott árat kaphatsz tőlünk! Nem kell előre fizetned a még fel sem használt képekért és a jogosítást sem bonyolítjuk túl.

A GLIX oldal keresője sok szűkítő lehetőségével teszi hatékonnyá vizuális kutatásodat. 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunk pedig, bármikor kisegít egy telitalálatos válogatással.

Nézd meg néhány válogatásunkat:

  

Használd interaktív keresőfelületünket és hívj minket a 06-30-844-07-61-es telefonszámunkon egyedi ajánlatainkért!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük