GLIX- KERESŐ ÚTMUTATÓ – HOGYAN TALÁLJ TARTALMAKAT A MEGÚJULT GLIX-EN?

A GLIX fotóügynökség jelentős tartalom kínálatát már nem csak formátumuk és jogosításuk, de jellemző felhasználásuk szerint is elkülönítettük a keresőnkben, hogy ezzel is közelebb juttathassunk titeket a releváns találatokhoz. Az új, gyorsabb keresőnk használatát szeretnénk bemutatni!

EGY MODERN KERESŐ LÉNYEGE NEM AZ, HOGY MEGTALÁLD AZT, AMIT KERESEL, HANEM HOGY NE TALÁLJ OLYAT, AMIT NEM KERESEL!

– BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ

A www.glix.hu oldalon regisztráció nélkül is kereshetsz és a találataidat nem befolyásolja, hogy beléptél e az oldalra. Viszont belépés nélkül nem látod a szerződött áraidat és nem tudsz letölteni nagy felbontású tartalmakat. Mindig praktikus belépve keresni, mivel ilyenkor látjuk a kereséseidet és tudunk segíteni a szűkítésben, finomításban!

HA ELAKADSZ A REGISZTRÁCIÓNÁL, VAGY NEM TUDSZ BEJELENTKEZNI, HÍVJ MINKET A HÉT 7 NAPJÁN, A NAP 24 ÓRÁJÁBAN BÁRMIKOR A 06-30844-07-61-ES TELEFONSZÁMON ÉS MI SEGÍTÜNK!

– MÉDIA TÍPUSOK

A felső menüben választhatod ki, hogy a képek, a videók, vagy az audiók között szeretnél keresni.

– KÉPKERESÉS

Az oldal alapértelmezetten a képkeresőt hozza be. Itt első körben az állóképekhez tartozó típusokra tudsz szűkíteni:

– A KERESÉS NYELVE

Amennyiben magyar vonatkozású témát keresel használd a magyar helyesírásnak és karakterkészletnek megfelelő keresőszót.

Bármilyen más országhoz kötődő, vagy általános illusztráció jellegű anyaghoz kapcsolódó a keresésed, használj angol keresőszavakat.

– A KOLLEKCIÓKAT JELZŐ FÜLEK

A találatok megjelenésénél, a különböző kollekcióinkat mappákba rendeztük, hogy a keresést egyszerűsítsük és áttekinthetővé váljanak a találatok. Az egyes mappa fülek egy-egy kollekciót takarnak, aminek a tulajdonságait a fülek és a találati sáv közti részen olvashatjátok.

– KOLLEKCIÓK:

GLIX PRIME – Nagy nemzetközi partnerünk anyaga, aminek jelentős részét teszik ki az egyedi archív felvételek. Jelentős illusztrációs és sajtóanyag áll rendelkezésetekre ebben a kollekcióban.

GLIX EASY – Kimondottan illusztrációs kollekció. Konkrét személyeket, eseményeket nem érdemes keresni rajta, de a leggazdaságosabb stockfotó kínálatot nyújtja.

GLIX STANDARD – Napi aktualitások és jelentős archív sajtó anyag jellemzi ezt a kollekciót, de RM illusztrációs képek is megtalálhatóak itt.

GLIX LOCAL – Hazai szerzőink anyagai, főleg Magyarországról. Celebek, politikusok, tájak, városok. Minden, ami hazai.

VIDEÓ – Mozgóképes tartalmak nagy választéka

AUDIÓ – Hanganyagok, minden projekthez, a legjobb minőségben

MÉDIA ID – Az ide beírt tartalom azonosítót (Képszámot) a rendszer az összes kollekcióban keresi.

HA NEM TALÁLOD MEG A SZÁMODRA MEGFELELŐ TARTALMAT HÍVJ MINKET A HÉT 7 NAPJÁN, A NAP 24 ÓRÁJÁBAN BÁRMIKOR A 06-30844-07-61-ES TELEFONSZÁMON ÉS MI SEGÍTÜNK!

– MI VAN, HA NINCS TALÁLAT?

Amennyiben az adott kollekcióban, a beírt keresőszó nem hozott találatot, átléphetsz egy másik kollekcióba. Pl.: Stohl András biztosan csak a LOCAL kollekcióban lesz! Ezért a PRIME kollekciónk nem hoz rá találatot, de az oldal felajánlja, a kollekcióváltást.

– SAJTÓ AJÁNLÓ

Sajtó ügyfeleink részére készítettünk ajánló oldalakat, ahol a legfrissebb beérkezett editorial tartalmakat gyorsan átnézhetik. Ezt a funkciót a felső menü „SAJTÓ” gombján lehet elérni.

Itt három kategória szerepel:

Hírességek, események – Friss hírek, celeb anyagok, érdekességek, lightboxokba rendezve.

Hírek – Napi aktuális politika, sport és kisszínes anyagok, lightboxokba rendezve.

Belföld – Hazai alkotóink friss munkái, hírfolyamként tálalva.

A GLIX MINDEN MUNKANAPON NAPI AJÁNLÓT KÉSZÍT, AMIT E-MAILBEN JUTTAT EL A SZERKESZTŐSÉGEKBE. AMENNYIBEN SZERETNÉD, HA NAPI AJÁNLÓKKAL KÉPBE HOZNÁNK TÉGED, VAGY KOLLÉGÁIDAT, REGISZTRÁLJ ÉS JELEZD IGÉNYEDET A 06-30-844-0761-ES TELEFONSZÁMON!

– MÉRETEK, KITERJESZTÉSEK, FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

A tartalmakhoz tartozó információkat az adatlapon olvashatod. A technikai információk mellett, itt találod a felhasználás szabályait is. A tartalom jogosítási formájáról is itt értesülhetsz.

A különböző licencekre vonatkozó általános szabályokat az oldal alján találod.

HA A MÉRETEKKEL, VAGY A JOGOSÍTÁSSAL, AZ ÁLTALÁNOS LICENCELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSED LENNE, HÍVJ MINKET A HÉT 7 NAPJÁN, A NAP 24 ÓRÁJÁBAN BÁRMIKOR A 06-30844-07-61-ES TELEFONSZÁMON ÉS MI SEGÍTÜNK!

– ÁRAK, DÍJAK

A tartalmaink adatlapja tartalmazza az adott képért, videóért, hanganyagért, stb…. fizetendő összeget. Az oldalon feltüntetett árak főként az eseti vásárlóinkra érvényesek. Rendszeres vásárlóink, külön szerződésben meghatározott árakon juthatnak hozzá a tartalmakhoz, utólagos elszámolással!

A GLIX Fotóügynökség a technikai rendelkezésreállásért, az alap képkeresésért, a szerződéskötésért plusz díjat nem számít fel. Ügyfeleinknek csak a letöltött tartalmak jogdíját kell megfizetniük.

– LETÖLTÉS, FIZETÉS

Egyszeri vásárlás esetén, a regisztráció után az oldalon kiválasztott tartalom, számodra megfelelő mérete mellet található mező bepöttyözése után, a tartalmat kosárba teszed és miután online, vagy átutalással kifizetted, letöltheted. A számlát a regisztrációnál megadott adataid szerint készítjük el. Amennyiben más számlázási adatokat szeretnél megadni, kollégáink 24 órában rendelkezésedre állnak a 06-30-844-07-61-es telefonszámon.

Szerződéses vevőként, a szerződésben szereplő árak kerülnek beállításra a profilodba. Ha belépsz, már ezeket az árakat látod a tartalmak adatlapján. Szerződéses ügyfeleink egész hónapban, folyamatosan tölthetik le a tartalmakat, amiről a következő hónap elején összesítő táblázatot küldünk. Ennek jóváhagyása után indul a számlázás.

Mivel mi szellemi termékek közlési jogainak forgalmazásával foglalkozunk a letöltéshez és jogszerű használathoz elengedhetetlen a regisztráció!

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED, KÉRÉSED LENNE, HÍVJ MINKET A HÉT 7 NAPJÁN, A NAP 24 ÓRÁJÁBAN BÁRMIKOR A 06-30844-07-61-ES TELEFONSZÁMON ÉS MI SEGÍTÜNK!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük