Elindult a GLIX videó és audió szolgáltatása

Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk: újabb mérföldkőhöz értünk. A GLIX 2017 szeptemberi indulása óta eltelt időszakban azon dolgoztunk, hogy széleskörű portfóliót alakíthassunk ki, hogy ügyfeleink valamennyi típusú vizuális tartalmat megtaláljanak egy helyen. Ahogy a fotók, illusztrációk esetében, úgy a videó és audió tartalmaknál is az egyediségre és minőségi tartalmak közvetítésére törekszünk. A személyes kapcsolattartást előtérbe helyezve továbbra is 24 órás ügyfélszolgálattal és tanácsadással segítjük ügyfeleink professzionális megjelenését.

Stock videó

Sikerült rövid idő alatt elérnünk a célt, hogy Magyarország legnagyobb stock videó portálja legyünk, jelenleg 6 millió videóval, de folyamatosan bővülő kínálattal. Mozgókép adatbázisunkban csak magas minőségű, azaz HD és 4K felbontású tartalmak találhatók. A GLIX-en elérhető videók mindegyike “royalty free” licenccel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha megvásárol egy videó vagy audió tartalmat, akkor azt többször is szabadon felhasználhatja.

Videó tartalmaink között megtalálható valamennyi témakör, amelyre szüksége lehet egy saját film elkészítéséhez. Legyen szó egy üzleti image videóról, utazásra ösztönző filmről, mindennapi életet bemutató vagy akár étel készítésről, minden típusú tartalmat megtalál adatbázisunkban. A mai trendeket kiszolgálva, a hagyományos képvilágon túl megtalálhatóak többekközött timelaps, slow motion, de cinemagraph stílusú anyagok is.

After Effects

További újításunk, hogy videós sablonjaink között több ezer After Effects fájl is található, így néhány kattintással elkészíthető egy logóanimáció vagy filmfelirat is, amely professzionális nyitó vagy épp záró képe lehet saját filmjének, vagy akár egy live bejelentkezésnek is.

Audió

A GLIX oldalán található hangfájlok közül akár a hosszra szűrve is tud keresni, hogy később ne kelljen a hangvágással foglalkoznia. Rákereshet stílusra, hangulatra, hangszerre vagy akár hatásra is, a rendszer dekódolja keresését és a legrelevánsabb találatokat listázza ki. A zene fájlok mellett hangeffektek is helyet kaptak, így akár egy teljes filmet el tud készíteni, csak a GLIX adatbázisát használva.

Az új szolgáltatások bevezetésének köszönhetően a stock szolgáltatási szektor valamennyi elemét lefedtük, így alig bírjuk kivárni a 2018-as évet, hogy az Önök visszajelzései alapján még tovább fejlődhessünk.

Kedvet kapott, hogy körül nézzen? Kattintson az alábbi gombra, és böngésszen kedvére!

TOVÁBB A GLIX VIDEÓKHOZ

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük